Happy Soaps: Welke bar past bij jouw haar?

by Simone Beers

Wat is de beste Shampoo Bar voor jouw type haar?

Wat is de beste Shampoo Bar voor jou? Dat is afhankelijk van jouw haartype. Droog haar heeft hele andere wensen dan haar dat snel vet wordt. Daarom hebben wij verschillende Shampoo Bars ontwikkeld, waardoor we voor ieder haartype dé beste Shampoo Bar hebben.

Onze Bars zijn vegan, dierproefvrij én bevatten natuurlijke ingrediënten. Daarnaast zijn ze handgemaakt in Nederland en draag jij met jouw Shampoo Bar bij aan een schonere planeet met minder afval.

Dus, ben jij op zoek naar The One? Lees hier alles over welke natuurlijke, plasticvrije Shampoo Bar je het beste voor jouw type haar kunt gebruiken.

De beste Shampoo Bar voor normaal haar

Purple Rain
Deze paarse Shampoo Bar ruikt heerlijk naar lavendel en is ideaal voor normaal haar. De lavendel in deze Bar heeft een verfrissende en kalmerende werking. Door de donkerpaarse kleur is hij ook uitermate geschikt als zilvershampoo. Ben je gewoon fan van lavendel? Gebruik deze bar dan voor het behouden van gezond haar en het op peil brengen van de vetten op je hoofdhuid.

In Need of Vitamin Sea
Onze vrolijke, blauwe Bar is perfect voor dagelijks gebruik op normaal haar. Door de natuurlijke ingrediënten, zoals shea butter, quinoa en olijfolie, is de bar ook geschikt als anti-roos shampoo. Begin de dag goed met deze heerlijke, frisse geur!

 

     

 

Beschadigd en droog haar? Probeer deze bars!

Aloë You Vera Much
Are you an Aloë Holic? Dan is Aloë You Vera Much jouw ding! Door het verzorgende karakter van aloë vera werkt deze Shampoo Bar het beste voor beschadigd haar. Daarnaast werkt hij goed tegen een jeukende hoofdhuid en roos. Bij normaal of vet haar behoudt deze Bar gezond haar en een gezonde hoofdhuid.

Tea-Riffic
Als je een liefhebber bent van de geur van groene thee én je last hebt van beschadigd, slap en droog haar, probeer dan eens Tea-Riffic! Don’t worry, je kunt Tea-Riffic ook op normaal haar gebruiken voor de lekkere geur en kalmerende werking voor jouw hoofdhuid.

Cinnamon Roll
Ben jij een echte cinnamon-freak én heb je droog, slap, beschadigd en dun haar? Dan past Cinnamon Roll perfect bij jou en jouw haar. Ook met normaal haar kun je genieten van deze kruidige geursensatie. Dan heeft Cinnamon Roll namelijk een voedende werking.

Chamomile Down & Carry On
Haal de geur van de lente naar jouw badkamer! Van deze gele Shampoo Bar worden jouw geblondeerde of blonde lokken vrolijk. Deze Bar werkt ook goed tegen een geïrriteerde hoofdhuid en beschadigd haar.

shampoobar   shampoobar

 

Krullend haar

You’re One in a Melon
Ben jij gezegend met een bos krullen? Dan is de  You’re One in a Melon Shampoo Bar de beste voor jou. Deze Shampoo Bar werkt daarnaast ook heel goed voor kroeshaar. Jij wordt blij van de zoete meloengeur en jouw krullen van alle natuurlijke verzorgende ingrediënten! Door de toevoeging van meloen werkt hij als conditioner en shampoo voor droog haar.

Shampoo Bars voor alle haartypes

The Happy Panda
The Happy Panda is een geweldige geursensatie. De prettige houtgeur van bamboe is gecombineerd met het statige van houtskool. The Happy Panda is perfect voor alle verschillende haartypes.

 La Vie en Rose
Waan je in een heerlijk geurende rozentuin. Deze roze Shampoo Bar ruikt namelijk naar de lekkerste, verse rozen. Ideaal, want deze bar is geschikt voor alle haartypes!

Alle vrolijke Bars van HappySoaps bevatten natuurlijke ingrediënten die jouw haar en hoofdhuid optimaal verzorgen en reinigen. Je hoeft dus geen concessies te doen en je kunt jouw favoriete geur en kleur uitkiezen.

 

   
Tekst en fotocredits: The Happy Soaps

       


Deel dit

Populair artikel